Kuvarski Dnevnik Bebe Marte – PoNoVo

5
2263

Treće prošireno izdanje knjige „Kuvarski dnevnik bebe Marte” dr Marije Mandić, predstavlja priručnik o uvođenju nemlečne dohrane kod odojčadi, njihovom  postupnom uobročavanju i ishrani bebe do godinu dana.  Ovo je prvi kuvar za bebe na našim prostorima koji je, jednim svojim delom, pisan u obliku dnevnika. Prikazano je 115 dnevnih menija koje je beba Marta, inače treće dete autorke, dobijala svakodnevno do svojih devet meseci i nakon toga do svog prvog rođendana. Ovde se vidi kako se i kada koja namirnica uvodila, te kako se beba Marta uobročavala (kad i kako je uveden koji obrok).

Trece korice

 Pored ovoga na početku knjige nalazi se KNJIGA UTISAKA mamica koje su koristile prva dva izdanja Dnevnika. Zatim sledi “Oda dojenju” i najsavremenije preporuke oko uvođenja nemlečne dohrane, te odgovori na najčešća pitanja sa kojima se majke sreću u  ovom razdoblju. Bitno je naglasiti da Marta osim onoga što je napisano u Dnevniku Martine ishrane nije dobijala ništa osim vode i dojenja na zahtev. Skoro svaki dan postoji i mamin komentar koji prati Martinu reakciju na hranu i moje nedoumice koje kasnije nađu svoj put kao i kod svake mame u ovoj fazi života njenog čeda.

Knjiga sadrži 160 strana, pisana je latinicom, prvo izdanje je izašlo u novembru 2013god., a ovih dana se očekuje i izlazak trećeg izdanja.

treci dugi baner

Za sebe ili kao poklon sebi dragim osobama knjigu Kuvarski dnevnik možete naručiti po ceni od 400din plus ptt troškovi, preko fb stranice knjige www.facebook.com/kuvarskidnevnikbebemarte , na [email protected] ili na telefone 024524844 i 063593068

Dolazne pretrage:

5 KOMENTARA

Leave a Reply